Nieuws uit het district


50 uur biljarten voor Hospice de Markies bij Ponderosa

Biljartvereniging SVW uit Bergen op Zoom gaat in het weekend van vrijdag 25  zaterdag 26 en zondag 27 oktober 2019 voor het goede doel biljarten. Ze starten vrijdag om 15 uur  en de laatste carambole wordt zondagmiddag om 17 uur gemaakt, hierna wordt achter gesloten deuren de telling gedaan en zal tegen 18 uur de opbrengst bekend worden gemaakt.

 

Biljartvereniging SVW heeft meer dan 90 leden en als deze leden zullen hun beste beentje voor zetten om deze marathon een geweldig succes te laten worden. Dit kunnen we niet zonder sponsoring en mensen die komen biljarten gedurende deze 50 uur. Er zal op 4 biljarts gespeeld worden en elk uur zal er een lid van SVW aan een van de 4 biljarts te vinden zijn om tegen een willekeurige tegenstander te biljarten. Om tegen een van onze leden te mogen spelen, gedurende de marathon, dien U zich in te schrijven via mail, telefoon of aan de bar van café de Ponderosa.

 

De kosten voor een uur biljarten zijn € 7,50, we hopen op zoveel mogelijk deelnemers het kan dus zijn dat je met meerdere aan een biljart zal staan, maar alles in het teken van Hospice de Markies. Tijdens de marathon zijn er nog andere activiteiten om geld in te zamelen, een geweldige loterij met meer dan 500 prijzen (verschillende hoofdprijzen).Elke envelop kost € 1,00, rad van SVW, veilingen van zelf gemaakte kunstwerken door bewoners van Educura etc.

 

Ook zullen er tijdens de marathon optredens van bandjes zijn, die allen bij café de Ponderosa gevestigd zijn en zal het “Le Grand Busio Trio” ook optreden. Tijdens de sluiting zal “Green Light” optreden. Tijdens de 50 uur zal DJ Dominic op zijn eigen wijze de muziek verzorgen.

 

Heeft U zin om mee te komen biljarten of ons te sponsoren meld U dat aan bij Café de Ponderosa, 0164 23 05 08    email:  cafeponderosa@kpnmail.nl

Voor de marathon zoeken we nog muziek die bereid is om een deuntje te komen spelen, een koor of een artiest of artieste is ook welkom, meld je aan bij café de Ponderosa en vraag naar Jean-Paul.

 

We hopen U allen in grote getalen te mogen verwelkomen zodat we een geweldige opbrengst kunnen verwezenlijken voor Hospice de Markies.

 

Met vriendelijke groet,  biljartvereniging SVW.

Download
poster marathon 2019 def.pdf
Adobe Acrobat document 649.8 KB