Planning landsfinales seizoen 2021-2022


Beste Sportvrienden,

 

 

Namens Bestuur en Medewerkers van de KNBB bij deze alvast van harte gefeliciteerd met uw prestatie: Het behalen van de finale van het Nederlands Kampioenschap Teams.

 

Middels dit schrijven willen wij u alvast op de hoogte stellen van een aantal zaken die voor u als team van belang zijn en voor ons allen bijdragen aan het welslagen van het evenement.

 

Speeldata
Voor u uiteraard een van de belangrijkste dingen om nu te weten. De indeling van de speeldagen is als volgt:

- Donderdag 30 juni:   Dagbiljart Libre, Driebanden, Bandstoten
- Vrijdag 1 juli:              C3

- Zaterdag 2 juli:          A, B, C1

- Zondag 3 juli:            C4

- Dinsdag 5 juli:           Dagcompetitie Driebanden

- Donderdag 7 juli:      Dagcompetitie Libre

- Vrijdag 8 juli:             C2

- Zaterdag 9 juli:         B2

- Zondag 10 juli:         Damesbeker

 

De teams dienen zich te melden tussen 8.30 en 9.00 uur. Aanvang wedstrijden rond 9.20 uur. Naar verwachting eindigt het evenement rond 18.00 uur (met uitzondering van zaterdag 2 juli. De verwachtte eindtijd is dan 20.00 uur.

 

Uitnodiging
De laatste gewestelijke finales zijn 19 juni afgelopen en u ontvang de uitnodiging 20 of 21 juni per e-mail.

 

Opstelling
Bij de uitnodiging zit een opstellingsformulier dat uiterlijk 24 juni 16:00 uur bij ons terug moet zijn. Op grond daarvan kunnen wij een en ander voorbereiden zoals het opmaken van de wedstrijdformulieren, tellijsten et cetera. Het is dus van belang dat het formulier tijdig geretourneerd wordt.

 

Schrijvers en Arbiters
De teams zijn verplicht minimaal één schrijver en één arbiter mee te nemen. Voor de schrijvers is een clubtenue gewenst maar niet verplicht. De arbiter dient gekleed te zijn in de gebruikelijk zwarte pantalon waarbij door de KNBB een polo beschikbaar gesteld wordt voor de uitstraling en herkenbaarheid van de arbiters.

De KNBB Vereniging Carambole zorgt voor de overige arbiters.

Best wel wat informatie voor nu maar zo zijn zowel wij als u goed voorbereid en kunnen we er met zijn allen weer een zeer geslaagd evenement van maken.

 

 

Ruud Hudepohl


Afdeling wedstrijdzaken KNBB